Uitgaan en nachtleven Menorca

Uitgaan en nachtleven Menorca

Uitgaan  en nachtleven op Menorca? Een gezellig eiland, en vooral een mooie plek om te vakantie te gaan vieren. Menorca heeft een prachtige natuur en een geweldig mooi strand dat je zeker niet links moet laten liggen. Op het gebied van uitgaan heeft Menorca ook wel het één en ander te bieden, niet zoveel als andere party eilanden maar toch nog genoeg om het bezoekwaardig te maken.

Uitgaan en nachtleven Menorca

Steeds meer mensen gaan op vakantie naar Menorca om te feesten op het eiland. Er zijn verschillende discotheken op Menorca, maar er kan er maar één de beste zijn en dat is Sa Cova d’en Xoroi. Deze club zit een in grot, mede hierdoor heeft het een unieke locatie dat veel bezoekers trekt. Er komen veel bekende dj’s een plaatje draaien in Sa Cova d’en Xoroi.

Deze discotheek bevindt zich in de kliffen bij Cala en Porter.

In de plaatsen Maó en Ciutadella zijn ook plekken waar je lekker kunt uitgaan.  In het havengebied van Maó ligt de Martines Atlante boulevard, er zijn hier meerdere cafés en restaurants waar je lekker kunt eten en drinken. Erg populair is Akalarre Bar. Er wordt in de bar live muziek gedraaid en boven in de discotheek draaien er dj’s muziek. Ook zijn er andere kleine cafés waar je kunt luisteren naar muziek.

In San Climent zit de oudste jazzclub van het eiland. Je kunt hier heerlijk genieten van oude en nieuwe jazz nummers onder het genot van een hapje en drankje. Het is echt een must see voor alle jazzliefhebbers. Helaas is club alleen in de zomermaanden geopend.

Ciutadella

Het centrum van Ciutadella staat bekend om zijn gezellige uitstraling. Er hier dan meer dan genoeg plekjes waar je kunt genieten van een hapje en een drankje onder het genot van muziek. Esfera Disco is een middelgrote discotheek die het goed doet bij alle soorten mensen. De Salsa club Asere is gespecialiseerd in Salsa muziek, je kunt hier lekker dansen met je partner of met één van de vele andere liefhebbers.

In de meeste hotels en dan vooral de grote hotels kun je ook lekker eten, daarnaast kun je er natuurlijk ook genieten van een lekker drankje. Sommige hotels hebben zelfs een avondentertainment zoals live muziek en optredens van komedianten. Ook de wat kleinere cafés en bars die verspreidt over Menorca liggen hebben vaak wel een vorm van entertainment. Ook komen er vaak muzikanten hun nummer spelen.

Cala’n Bosch

In Cala’n Bosch is er een gezellig en vrij groot winkelcentrum dat geschikt voor alle soorten mensen. Je kunt hier van alles kopen, van kleren en schoenen tot aan games en films. Er is ook een typisch Spaans haventje met leuke terrasjes, bars en prima restaurants waar je  kunt uitgaan en heerlijk kunt genieten van je vakantie op Menorca.Booking.com